Overslaan en naar de inhoud gaan
x

Over Ansems Bouw

WIJ STAAN NAAST JE EN DENKEN MEE

 

Gezamenlijk een goed eindresultaat; dat is ons doel. Met onze persoonlijke aanpak staan wij naast u tijdens alle fases van de bouw.

KOSTENBESPARING DOOR KENNIS & ADVIES

 

Met onze jarenlange ervaring proberen wij u zo goed mogelijk te adviseren. Wij helpen u om uw wensen binnen budget te realiseren.

HELDERE EN PERSOONLIJKE COMMUNICATIE

 

Wij zijn uw aanspreekpunt tijdens de gehele verbouwing: van het eerste idee tot na de oplevering. Zonder verrassingen achteraf.

DETAILS MAKEN HET EINDRESULTAAT

 

Voor een goed eindresultaat moet overal over nagedacht worden. Wij nemen uw zorgen uit handen, zodat u alleen over uw wensen hoeft na te denken.

 BOUW

 

Met een grondige opknapbeurt kan een gebouw er vaak weer jaren tegen. Of het nu gaat om één of meerdere woningen, een stal of een schoolgebouw: renoveren of verbouwen is een vak op zich. Ansems Bouw heeft het vakmanschap in huis voor de meest uiteenlopende bouw- verbouw- en renovatieprojecten. En ons personeel? Het zal zich bij u thuis als gast gedragen en zijn vakkennis aan u tonen.

Verder kunt u bij ons terecht voor alle gangbare werkzaamheden van een elektricien, installateur, loodgieter, schilder, stukadoor, tegelzetter of een timmerman.

Ansems Bouw is een professioneel bedrijf met een persoonlijke benadering. Wij helpen zowel particulieren als bedrijven met het (ver)bouwen, renoveren en onderhouden van woningen en panden. Heeft u hulp nodig bij het verhogen van uw woningwaarde of heeft u een elektricien, installateur, loodgieter, schilder, stukadoor, tegelzetter of een timmerman nodig? Dan bent u op het juiste adres, want wij bieden alle werkzaamheden onder één dak aan.

Ansems Bouw belooft u een goede prijs- en kwaliteitsverhouding. Wij werken altijd in samenwerking met onze klanten. Wij luisteren goed en nemen uw wensen en behoeften mee in onze werkzaamheden. Alles gebeurt met kennis van zaken en liefde voor het vak. Wij reageren snel op een vraag of verzoek, geven de voorkeur aan persoonlijk contact en komen onze afspraken na. Wij prijzen onze kracht aan diversiteit en kwaliteit van werken. De flexibiliteit van onze service toont passie voor het vak.

ONTWERP

 

Het verzorgen van ontwerpschetsen van zowel woningbouw- als utiliteitsbouwprojecten. Hierbij kan gedacht worden aan kantoren en bedrijfsgebouwen.

CALCULATIE

 

Calculatie speelt een belangrijke rol in de bouw. Een correcte calculatie zorgt ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Daarom laat u dit over aan een expert. De medewerkers van Ansems Bouw weten waar ze het over hebben dankzij de jarenlange ervaring. Of het nu gaat om renovatie, een kleine uitbouw van uw woning, een compleet nieuw huis of om utiliteitsbouw: u bent bij ons aan het juiste adres voor het berekenen van uw bouwkosten.